• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hoesjes en cases voor uw iPad 4

iPad 4 hoesjes en cases helpen u om uw iPad 4 goed te beschermen. Ontdek de verschillende iPad 4 hoesjes en cases op Gsmwise.nl. Gratis verzonden naar uw adres in Nederland.
Functionaliteit(en)
Kleur
Type Hoesje
Materiaal
Ruimte voor Pasjes
Beddruking

Hoesjes en cases voor uw iPad 4

De iPad 4 hoesjes en cases

Wat eigenlijk iedereen tegelijk koopt met de iPad 4 of een paar dagen later zijn een van de verschillende iPad 4 hoesjes en cases. Hiermee is het mogelijk om uw iPad 4 goed te beschermen. Ontdek welke verschillende mogelijkheden er zijn en hoe ook u volop kunt genieten van een goed beschermde iPad 4. Als de iPad 4 ondanks uw goede zorgen een keer uit uw handen glipt zal de schade beperkt blijven of zal er geen schade zijn.

Geweldig toch!

Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn op het gebied van keuze bij de iPad 4 hoesjes en cases. De hoesjes en cases worden gemaakt van verschillende materialen. Denk hierbij aan stof, leer en het nepleer. Ook zijn er natuurlijk verschillende kleuren. Van rose tot paars en van blauw tot geel. Of misschien wilt u liever een iPad 4 hoesje met een patroon erop? Alle is mogelijk bij de iPad 4 hoesjes en cases.

 

Kenmerken